Onze locaties

 

De Damsterborg

De stichting zetelt bovenop de Damsterborg. Deze ruimte wordt door woningcorporatie Nijestee aan de stichting ter beschikking gesteld. Wekelijks wordt hier computerondersteuning gegeven aan groepen senioren. Ook wordt er hier ontwikkeld en kunt u op de dinsdag- en donderdagmiddag tussen 14:00 - 16:00 uur terecht voor advies, ondersteuning, en reparatie bij onze helpdesk.

De Gorecht-Ripperdaflat

Woningcorporatie Nijestee is eigenaar van de Gorecht- Ripperdaflat in Groningen. Deze flat aan de Zaagmuldersweg is van oorsprong een seniorenflat. De stichting geeft op deze locatie, in de ontmoetingsruimte onderin de Gorechtflat, computerondersteuning op woensdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur.

De flat Lijzijde Haven Lewenborg

In deze flat wonen cliënten die worden begeleid door NOVO. Ook wonen er senioren. Beneden in de flat is het dienstencentrum. Vanuit Zorgpost Lewenborg / Beijum wordt begeleiding geboden aan cliënten die in de flat of zelfstandig in de omgeving wonen. 

Lijzijde en het dienstencentrum zijn gevestigd in de flat Lijzijde Haven in de wijk Lewenborg. Het dienstencentrum is de ontmoetingsruimte waar cliënten elkaar kunnen treffen.

Buurtcentrum Stadspark

Buurtcentrum Stadspark is een drukbezocht centrum in de Grunowijk, gehuisvest in de voormalige Parkschool aan de Lorentzstraat. Het centrum maakt deel uit van de Vensterschool Stadspark.

In april 2007 is het buurtcentrum samen met de stichting begonnen met een project ‘Ouderen en zelfredzaamheid’. Doel van het project is ouderen (en minder validen) te ondersteunen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis en in de wijk te wonen. In het kader van het project worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor senioren.

 

 

Stuurhuis Lewenborg

Het Stuurhuis in Lewenborg is een appartementencomplex voor senioren. Op de begane grond is een recreatieruimte waar verschillende activiteiten worden georganiseerd door en voor de bewoners. De Stichting Senioren Werkplaats Groningen geeft hier computerondersteuning.

Het Treslinghuis

Het Treslinghuis is gelegen in het hart van de Oosterparkwijk. SSWG geeft hier op de dinsdagen computerondersteuning van 10:00 tot 12:00 uur 's ochtends.

'Wij Groningen' locaties

We zijn op diverse 'Wij Groningen' hulp- en ondersteuningspunten te vinden. Staan we er niet? Vraag bij de plaatselijke 'Wij Groningen' waar en wanneer we te vinden zijn of vul met hulp van een 'Wij Groningen' medewerker een online formulier in.